Preview Mode Links will not work in preview mode

Sep 30, 2017

Remastered version av våra allra första avsnitt i podden. I avsnitt 3 pratar vi om vatten. Hur mycket man behöver och hur fort man bör dricka det, var man hittar nytt och i övrigt att tänka på. Vi tar också kort upp vad en EDC är.


Sep 25, 2017

Remastered version av våra allra första avsnitt i podden. I avsnitt 2 pratar vi om värme, vad som händer med kroppen vid för låg eller hög temperatur, hur vi kan få extra värme i vår lägenhet och varför man alltid borde ha värmeljus lite överallt.


Sep 20, 2017

Remastered version av vårt allra första avsnitt i podden. Tankar om trygghet, vikten av att ha grannar... lite svårt att hålla den röda tråden och med ett te-segment som alla våra första avsnitt hade, så alltså dessutom en chans att höra vår producent Martin Lindeskog prata i podden.


Sep 1, 2017

Den bästa kunskapen om hur du skall vara redo när krisen kommer. Anette Staaf, rådgivare i hemberedskap och Niklas Larsson, handledare i överlevnad. Vi ger dig våra bästa tips om hur du kommer vidare med din hemberedskap baserat på tillsammans 30 års erfarenhet som instruktörer inom de...