Preview Mode Links will not work in preview mode

Sep 23, 2020

Ensam är inte stark, och ju fler vi involverar i vår familj, släkt, vänner och kollegor desto bättre. Vi funderar kring hur man både aktivt och passivt får personer intresserade av hemberedskap.

Detta var det andra tipset i Anettes föreläsning, Prepping -...


Sep 9, 2020

Hur vi reagerar i kriser börjar i vårt huvud, med tankar och beslut. Den mentala beredskapen är därför kanske den viktigaste vi måste jobba med. Lyssna på våra tankar och tips i frågan.

Detta var det första tipset i Anettes föreläsning, Prepping - var...


Aug 26, 2020

Anette fick ett externt uppdrag att sammanfatta tankar om prepping och vi pratar om vilka tankar hon fick av detta, och hur det skiljer sig från hur hon tänkte för några år sedan.


Aug 12, 2020

Anders "Svensk Prepper", Lars "Göta Äventyr" och Klas "Var Redo" ger tankar om bugout. Framför allt för att förbereda sig själv och sin utrustning på att spendera tid i skogen. Ihopklipp från tidigare avsnitt med respektive gäst i podden.


Jul 29, 2020

Det kan vara svårt att avgöra när krisen är ett faktum, speciellt vid händelser som pågår över en längre tid. Vi pratar om World War Z, Handmaids Tale och reflekterar kring aktuella kriser: Covid19, Black Lives Matter och Hongkong.