Preview Mode Links will not work in preview mode

Jan 29, 2020

Årets VABruari har potential att bli den värsta på många år med ett nytt coronavirus som sprider sig över världen. Är det ormen som nu tagit över fladdermusen och kamelens roll i spridningen. Vad bör vi tänka på i influensatider, och hur preppar vi hemma för att vara förberedda.


Jan 22, 2020

Även med god hemberedskap uppstår utmaningar när vi inte är hemma när samhällsstörningen inträffar. Hur tänker vi kring att ta sig hem vid strömavbrott eller cyberangrepp. Vad bör vi ha med oss och vilka förberedelser bör göras innan?


Jan 15, 2020

Ett osläppt avsnitt ur arkivet inspelat på Skogsliv19. Anders 'Svensk Prepper' leder en diskussion på helgens sista dag med en samling deltagarna om vad som hänt under helgen. Berättelser, insikter, utvärderingar och en förhoppning om ett Skogsliv20 som har lite bättre väder.


Jan 8, 2020

Förberedelser för hemberedskap är alltid bra, men när behöver man lämna sitt hem och hur skall man tänka då? Vi ger tips om andra podcasts och kanaler att ta del av både engelska och svenska. Även tankar om att färre ställer upp för samhällets säkerhet och aktuella händelser i omvärlden.


Jan 1, 2020

Gott nytt år. Anette och Niklas pratar om sina planer 2020 både privat och för Hemberedskap.