Preview Mode Links will not work in preview mode

Apr 29, 2020

Sista avsnittet i vår serie om grundbehoven. Vi pratar om kompletterande grundbehov som ljus, första hjälpen, hygien med mera. Inte lika livsnödvändiga som de fem grundbehoven men gör livet betydligt trevligare i krisen.


Apr 22, 2020

Grundbehovet Mat, på sätt och vis inte så viktigt som man kan tro men också en viktig grund för att kunna agera i krisen. Femte avsnittet i en serie om 6 avsnitt som handlar om våra nödvändiga grundbehov för att överleva alla olika typer av situationer.


Apr 15, 2020

Grundbehovet sömn, som är ständigt närvarande i våra liv ofta som en utmaning. Hur funkar det, varför är det extra viktigt i en kris och hur kan vi underlätta för sömnen. Fjärde avsnittet i en serie om 6 avsnitt som handlar om våra nödvändiga grundbehov för att överleva alla olika typer av situationer.


Apr 8, 2020

Vi pratar om grundbehovet vatten / vätska, som är helt avgörande för överlevnad men i Sverige kanske inte fullt så krångligt att lösa. Tredje avsnittet i en serie om 6 avsnitt som handlar om våra nödvändiga grundbehov för att överleva alla olika typer av situationer.