Preview Mode Links will not work in preview mode

May 27, 2020

Vi diskuterar 20 tecken på att du hållit på med prepping ett tag hämtat från ett flertal olika amerikanska listor på Internet. En blandning av humoristiska och tänkvärda beteenden hos preppers. Niklas pratar också om audiodramat Blackout som han börjat...


May 20, 2020

Vi pratar karantän vid Covid19, varför Niklas tycker utökad distansering är bättre och hur man på bästa sätt hanterar effekterna av detta. Varför Covid19 drabbar vissa grupper värre och vad vi kan göra för att hjälpa dem. Samt att vi alla bör förbereda oss för andra vågen.


May 13, 2020

Det är krisberedskapsveckan och vi pratar om hur vi kan få fler att öka sin hemberedskap. Pratar om de senaste avsnitten från 3 olika svenska prepperpodcasts och varför du borde dela vårt förra avsnitt just denna veckan på Facebook. Vi rekommenderar också aktuell inspiration från Viaplay och Netflix.


May 6, 2020

Vi diskuterar hur Covid19 drabbar oss både fysiskt och mentalt, och hur man bör tänka kring åtgärder mot detta. I detta avsnitt behandlar vi främst de mentala tankarna för att behålla en resilient inställning.