Preview Mode Links will not work in preview mode

Jan 29, 2023

Ibland behöver man lite pepp och inspiration för sin prepping. Vi pratar om våra favoriter bland YouTube-kanaler och Podcasts med prepperinnehåll från framför allt Nordamerika.


Jan 25, 2023

Att lära sig av andras misstag för att klara en krissituation bättre. Vi tycker scenarioträning via filmer och serier som handlar om olika kriser är nyttigt. Vi har kollat igenom Amazon Prime, Disney, Viaplay, Netflix, SkyShowtime, HBO och SVT play och tipsar om det vi tycker är bra för oss preppers.


Jan 22, 2023

Kaninen är det djur som symboliserar det nya kinesiska året. Kinesiska nyåret firas under en vecka och befaras innebära en ännu större spridning för Covid-19 i kina. Det kan eventuellt få effekt även på vår ekonomi i Europa. Vi ger också exempel på några företag i Västsverige som har kinesiska ägare.


Jan 18, 2023

Årets första lön på ett år där hög inflation och höjda räntor förväntas. Har du stenkoll på vart dina pengar tar vägen? Finns det utrymme för en högre sparkvot?


Jan 15, 2023

Dags att komma igång med sin prepp för 2023. Ibland så har vi svårt att komma loss med vår hemberedskap, att skaffa de där vattendunkarna och extra konserverna. Vi ger några tips om hur man kan komma bort från det beteendet.