Preview Mode Links will not work in preview mode

Dec 27, 2023

Remastered version av våra allra första avsnitt i podden. I avsnitt 3 pratar vi om vatten. Hur mycket man behöver och hur fort man bör dricka det, var man hittar nytt och i övrigt att tänka på. Vi tar också kort upp vad en EDC är.


Dec 20, 2023

Remastered version av våra allra första avsnitt i podden. I avsnitt 2 pratar vi om värme, vad som händer med kroppen vid för låg eller hög temperatur, hur vi kan få extra värme i vår lägenhet och varför man alltid borde ha värmeljus lite överallt.


Dec 13, 2023

Remastered version av vårt allra första avsnitt i podden. Tankar om trygghet, vikten av att ha grannar... lite svårt att hålla den röda tråden och med ett te-segment som alla våra första avsnitt hade, så alltså dessutom en chans att höra vår producent Martin Lindeskog prata i podden.


Dec 6, 2023

NATO och processen kring det har redan skapat svallvågor inom svensk krisberedskap. Svenska kommuner har en lång resa men den har påbörjats och både MSB och Länsstyrelserna sätter krav. Vad är den enskilda personens roll i beredskapen under 2024? Vi pratar också om hur våra preppertester under 2023 har gett...


Dec 3, 2023

Författare, föreläsare, kock, poddare, ballongprinsessa... Maria Byqvist har många bollar i luften men brinner alltid lite extra för de som behöver extra stöd i krisen. Vi pratar om bland annat NPF, dryck, resurslådor och poddande.