Preview Mode Links will not work in preview mode

Dec 28, 2022

Vi minns året 2022. Årets är snart slut och det blev ett riktigt krisår ur många aspekter. Vi gör ett försök att summera de största eländena under året, och blir förvånade över att vissa har vi nästan redan glömt bort.


Dec 25, 2022

2000 dagar, 200 poddavsnitt. Hur har synen på hemberedskap och prepping utvecklats under de senaste 5 åren? Vi ser tillbaka både på poddens utveckling och myndigheterns ändrade syn på beredskap i vårt samhälle.


Dec 21, 2022

Julen är för oss en tid att sakta ner ordentligt och hinna med lite extra återhämtning. I år blir det extra utmanande att försöka hitta tid att njuta av julen och ledighet och vi ger våra tankar om hur man skall få ihop detta. God jul från oss på podden Hemberedskap.


Dec 18, 2022

Julen står inför dörren, dags att träffa släkten? Under ledigheterna kommer vi kanske ha tid att umgås med människor vi inte träffar så ofta, och i år kommer nog frågan om hemberedskap dyka upp. Som prepper kommer du ha svaren, men vad kommer de andra tro om ditt intresse för kriser?


Dec 14, 2022

Kommer man någonsin till en punkt där man har preppat tillräckligt? När kan man känna sig nöjd med sin prepping? Vi ger förslag på ett antal punkter och scenarion som vi tycker kan vara första viktiga mål.