Preview Mode Links will not work in preview mode

Jul 30, 2023

Del 5 i vår serie '100 timmar prepping'. Använda kartor och Google maps för att planera sina vägar, att öva på en evakuering till fots och att dra slutsatser kring denna erfarenhet.


Jul 26, 2023

Vi går igenom 40 förkortningar och begrepp inom amerikansk prepping. För den som vill hänga med lite bättre i facebookgrupper eller på amerikanska poddar, eller helt enkelt vill få lite påminnelse över vilka begrepp och åtgärder vi svänger oss med inom prepping som subkultur.


Jul 23, 2023

Del 4 i vår serie '100 timmar prepping'. Vi pratar om modellen aktörsanalys, att bekanta sig med känslan av att vara hungrig och att vissa prylar kan vara bra att köpa trots allt.


Jul 19, 2023

Om man bor i en stad, behöver man ens träna i skogen? Vi diskuterar ett inlägg från en lyssnare om huruvida man bör öva sin hemberedskap i skogen om man ändå planerar för en 100% bug in taktik i en kris. Vad finns det för fördelar med att tillbringa tid i skogen egentligen.


Jul 16, 2023

Del 3 i vår serie '100 timmar prepping'. Dags att börja planera ytterligare några steg framåt. Få ordning på ekonomin, utöka ditt skafferi och skaffa viktig utrustning för din hemberedskap.